Alla inlägg den 24 april 2009

Av Barbro - 24 april 2009 21:01

Idag har Rufus flyttat hem till sitt lilla hem och nu är Äventyrlige Bond ensam valp. Men här på eftermiddagen var han billig ( fast nu är han ju såld).  Jo, den lille ängeln var ute och hade sällskap av Vilda och själv satt jag lite bekvämt i solen och pratade med Ceasars matte Pernilla i telefonen om att ni ska ge lite mera mat än vad som står på skötselanvisningen.Följ ordinationen på påsen.

 Bond är inne i vinplantan och rotar och rätt vad det är så kommer han ut med en fågel i gapet - stendöd. Med en telefon i ena handen och en rumpenisse som tyckte att han gjort världens klipp så åkte han upp under vänsterarmen och i rena häpenheten så spottade han ut pippin som han hade tänkt svälja - den var långt ned i halsen om vi säger som så. Vilda tittade lite häpet på både Bond och pippin - vad var det där för nåt att bråka om - jag vill då inte ha den. Samtalet med Pernilla avslutades snabbt.

Bond hamnade i hagen och fick sin mat och jag kollade upp den bevingade, som sagt den var stendöd och hade säkert varit det i ett par veckor. Skönt. Han får ordentligt med mat så han behöver verkligen inte äta äckel- peckel.

För övrigt så är allt lugnt. (och han är såå sööt, den lille)

Ha det


Korten är tagna på morgonrundan och det var en helt underbar morgon, fåglarna kvittrade och man hörde duvor kuttra, ja listan kan göras hur lång som helst. Passade på att knäppa ett kort på de två när dom låg ned - Vaddå platsliggning.

Och två polare är dom på nästa.

Ovido - Quiz & Flashcards