Alla inlägg den 17 april 2009

Av Barbro - 17 april 2009 20:03

Sent igår kväll flyttade Urchin hem till sin alldeles egna familj - lika obekymrat som hon flyttade in - lika obekymrat flyttade hon hem. Men vilken fantastisk mamma hon har varit och det har hon nog i sin tur sin mamma Pillan att tacka för som fostrat henne. Tack Karlskrona!!!!!!!!!!!!

Men i morse var rumpenissana billiga, rent av var det reapris på dom. Dom fick ju sova ensamma på natten och så fick dom mat -  å såå  var det dags för en liten morgonrunda. Men då hade hornen växt på dom små - så i ren lycka så hängde 9 st alldeles galna valpar i mina byxor och det var inte jeans så det var att ta ett stadigt tag i byxlinningen annars så hade jag nog fått stå med rumpan bar. Ingen hit och inte skulle dom släppa heller. Det finns en  rastgård med lågt staket, som fanns här  när vi köpte  huset (dom hade uppfödning av tax) - jag använder den till att förvara spårpinnarna i. Dit in hivades dom som hade både horn och vassa tänder. Men dom var strax förlåtna dom små änglarna.

Idag har veterinären varit här och det var bara bra med alla rumpenissarna så nu stundar härliga tider för dom och för alla  er som får en "ängel" i huset.

Det är inte bara rumpenissarna som haft en händelserik dag utan även jag, så idag finns inga nytagna bilder utan det får bli ett par från igår.


Den ensamma valpen som ligger ned på bilden i ljungen är Äbba.

Bild 2 är på okänd trollunge i trollskog dock med Kantberg som prefix.


Ha det alla

Ovido - Quiz & Flashcards