Alla inlägg den 23 april 2009

Av Barbro - 23 april 2009 18:56

Idag kunde jag inte hålla mig utan gick ut var sitt litet korvspår (egentligen två var) till rumpenissarna som är kvar, på gräsmattan bakom huset.

Jodå, väderkorn har dom och korv är jättegott. Det tyckte fåglarna också, vi hann bara med ett till Rufus som visade sig vara en begåvning och han är duktig den lille gossen. Bond har också näsa och han körde med liggmarkering vid varje korvbit  men fåglarna hade tagit dom sista bitarna så det blev inte så långt spår. Får se om vi hinner lägga nåt mera till Rufus i morgon fm. innan husse kommer men Bond ska få ett nytt i morgon, den lille nissen blir ju ensam kvar tills på söndag då husse o matte kommer hem. Tur att Vilda gärna ställer upp som barnvakt men hon skulle bara veta att korvbitarna hamnade i dom små änglarnas magar.

Kul med en papperssäck att döda - det är lite som förnöjer, husse har haft solrosfrön i den till alla tjyvaktiga småfåglar. Det är Rufus som besegrar den och Bond tittar på men han hjälper alldeles strax till han med men det finns inte på bild.

Rufus är den pojken som ligger ned.

Bond hänger på trappan.

Ha det alla

Ovido - Quiz & Flashcards