Alla inlägg den 4 maj 2010

Av Barbro - 4 maj 2010 13:30



Snygg så här eller ska ja ta´en tuffare pose?

  


Lite av mitt vanliga liv utanför valplådan börjar nu komma tillbaka så igår var jag på klubben och hade kurs med ett gäng unghundar.

Mysiga förare och hundar men naturligtvis i olika utvecklings/kunskapsstadier så en del förare sliter sitt hår över sina älsklingar.  


Men det är ju så här att vi lägger ribban lite olika högt som en kursare sa och det är ju rätt . Själv var jag jättetrött efter ett par timmar på klubben - men det var himla trevligt att få träffa lite andra människor än mannen.


Sitt still mossan - ja börjar bli nannig!

  


Fast sen var det klädbyte och tvätta av sig lite nere i källaren innan man kom in och fick kontakt med doggarna. (kennelhostaskräck)


Ny långprommis för mig och Vilda idag med uppletande och lite lydnad - det var en liten riesen som den sista biten gick bakom sin matte - men hon verkar mycket belåten med sin dag om vi säger som så. Trots att matten skrek högljutt när nissan hittade en gammal torkad , ja ni vet efter stigen och tänkte rulla sig. Då var hon en mycket svart ängel.  


Idag Hurrar vi lite extra för P-kullen dit Pillan hör - dom fyller 10 år idag och Pillan är Nimbas mamma och lika med mormorsmor till dom här små rumpenissarna.


Fick ett mail från husse för inte så länge sen där det stod att hon mådde bara bra men hörde lite sämre.


Det gäller att sno åt sig bästa platsen i knät.

  


Fast  å´andra sidan har Pillan alltid bara hört det hon velat höra. En dam med mycket åsikter som att bli inlåst - ja, det är bara dumt.


Då tar man saken i egen tass och låser upp - hon har gått under benämningen utbrytardrottningen. Men en otroligt Goo hund som man bara måste älska å´vilka fina barn hon sen fick: U-kullen är  hennes.  


Ja, å dom små rumpenissarna mår bara bra idag med och på bilderna är det bara pojkar idag.


Så Ha de´


Ja´ har minsann läst om Pillan - hur gjorde hon???????

  


Ovido - Quiz & Flashcards