Alla inlägg den 30 april 2010

Av Barbro - 30 april 2010 16:45


Det är gott med lite extramat men sen var det - det här med bordsskick?

  


Fåglarna kvittrar som galningar även göken har vi hört i ett par dagar men nu hänger regnet i luften.


Dom små rumpenissarna tyckte att det var ganska OK med mat igår, så idag har dom fått mat på morgonen och så ska dom få  mat ikväll igen. Visserligen bara små portioner så att magen ska vänja sig lite försiktigt.


Det ska börjas i tid - blivande knähund?

  

Tack för alla goa kommentarer - dom värmer verkligen ska ni veta!  


Det här med att blogga är ju en service för er som ska ha dom små nissarna men naturligtvis så är alla välkomna och det skulle vara himla roligt om ni även skrev en liten hälsning.

 Lovar att jag själv ska göra det i fortsättningen.  


Det är lugnt här i Skolebo och det ska det vaa när man har små bebbar. Snart är den tiden här när dörrarna öppnas för besök.


Å´vi blir såå trötta när vi ätit och då är det mysigt att få vara nära.

  


Men först ska vi träffas en massa Kantbergare under Kristi Himmelfärdshelgen och ha några härliga dagar tillsammans med träning och gemenskap.


Det ska bli superkul och såå roligt att så många kommer, några kan inte delta hela lägret men man kommer att komma upp och hälsa på på torsdagen. Kanon.


Idag är det vemodigt -  för ett år sen fick vår kloka, vackra och mycket duktiga Ina somna in. 12 härliga år fick vi tillsammans och hon såg minsann till att fylla dom med glädje - så lekfull ända in i det sista.

Älskade lilla hund såå saknad men i såå ljust minne men det kan inte hjälpas utan att jag känner att det trillar tårar.


Det är ju den sorgliga sidan av att ha hund, att man alldeles för snart måste skiljas ifrån dom, men när man tänker på all den kärlek man fått under alla åren - ja, då känner man sig rik.

Ina lever ju kvar i dom här små änglarna - hon är farmors mormor - de ni´ Ina var min räddningshund och en mycket, mycket duktig sådan.

 Ja, hon var faktiskt väldigt duktig på så mycket och allra, allra bäst var hon på att knöla upp sig så långt det bara gick i husses famn och där kunde hon ligga hur länge som helst.  Å det var det allra viktigaste. 


I mailet jag fick från C-G och Helena fanns en bild med även på matte Helena och en äkta Rekyl så dom får avsluta den här bloggen. 


 Ha en riktigt skön Valborg.


Ja, e bara så duktig säger Rekyl, så hit med lite godis!

  

Ovido - Quiz & Flashcards