Alla inlägg den 19 april 2010

Av Barbro - 19 april 2010 09:34



Börjar med att presentera en äkta liten pissenisse - när jag tog upp honom i sängen för att kunna få en ljusare omgivning och eventuellt ett litet bildbevis på hans alldeles nya vackra och obegagnade ögon så passade han på att slå en liten drill  så nu kommer han att för evigt vara min lille pis näe min prins ska det stå  

  






Får väl börja med att ´berätta att jag haft lite datastrul eller falla till föga och erkänna att det är min brist på kunskap som varit det största felet.    


Men,  så är det så  här -  att man har både goa och duktiga valpköpare som är duktiga på data, mmmm då ringer man. Tack snälla Camilla o Mats för all telefonsupport .  


Det har ju cirkulerat en del virus och som alltid så tror man ju gärna det värsta, när man provat att dra ut alla kontakter osv för att sen starta om och det inte funkar så är man ju inte långt ifrån att antingen skicka datorn ut genom fönstret för närmaste transport till soptunnan eller besöka datadoktorn. 


Hade varit lite pinsamt - den kära datorn hade bara "hängt" sig.  



Så här är en liten rapport från valplådekanten - Å´de är bara såå bra såå.


Dom små änglarna följer ritningarna för små riesenbebbar helt exemplariskt och den stora nyheten är väl att ögonen har börjat spricka upp och helt plötsligt så är dom riktiga valpar.  


Mamma Wilma är en duktig mamma och tar så väl hand om dom små rumpenissarna men när 7 st ska kissa samtidigt - ja, då är det inte lätt att hinna med så här tvättas det fällar på löpande band.  


I morse så klev man rakt ut i fågelsången - så ljuvligt. Hoppas nu på att det blir en skön vår för dom små änglarna så dom får vara ute mycket och upptäcka världen.


Tills vi hörs

Ha de´



  

Ovido - Quiz & Flashcards