Alla inlägg den 21 mars 2009

Av Barbro - 21 mars 2009 14:52

Rumpenissarna är nu redan 4 veckor och fort har det gått.  Den största av flickorna har redan fått "horn" i alla fall så har hon gott om tänder - hon satte dom nämligen i min stortå -Aj-Aj.

Men fortfarande har ett par av gossarna lite dåligt med den varan. Har tagit lite bilder när dom var ute och knatade i rummet fast det bidde bara ett kort men snart så kommer det bara sådana -problemet är att hänga med - jag menar att det brukar bli mycket kort och dom flesta med bara svansar. Idag har jag sett första citronfjärilen och småfåglarna tror att nu är det vår, så skönt det vore för småtrollen om det blev en varm vår och få gå små promenader och vara ute och busa mycket.

Bebbarna är fortfarande helt oemotståndliga och gosestunden i hagen ljuvlig men av nån konstig orsak så sammanfaller den oftast med måltiderna och det innebär blöta små nosar och att lilla Ärtan som inte är så liten längre kommer som ett skott upp i knät för då måste hon passa på och sova en stund efter maten. Och  en del av syskonen har stora lek och mooooooorrrrrrrrrrrr-stunden och mamma U väntar otåligt på att maten som är kvar ska bli hennes. Men jag - jag bara njuter.

Ha det

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards