Alla inlägg den 5 juni 2009

Av Barbro - 5 juni 2009 20:25

Ja, det kan man verkligen säga inte en endaste liten nisse i sikte.

Tänkte städa upp lite efter dom små änglarna men det kändes så öde ute i baren så det får vara tills i morgon.

Jaha, vad gör man nu då?

Vilda är anmäld till en lydnadstävling och hon är i stort behov av en allmän tillsnyggnad i pälsvård. Basic blir nog inte heller ledsen över lite kvalitetstid.

I morgon skall jag och Gunilla åka till riesenutställningen i Markaryd så 05.30 ska jag vara i Nybro.

Söndag, ja kanske får det bli en riktig slappardag med en ordentlig sovmorgon eller så blir jag en telefonterrorist och terrar alla er som åkt hem med liten bebbe och tvingar er att berätta allt som hänt sen ni lämnade Skolebo.

Jag är glad över att alla rumpenissarna fått nya hem men samtidigt känns det väldigt vemodigt, men nu är det er tur att få njuta av era  nya små familjemedlemmar och fostra upp dom, så dom blir så fantastiska som bara riesen kan vaa.

Idag har det regnat och blåst och regnat, men här kommer kort på dom sista tre som lämnade Skolebo.

Överste Olsson lär bli en riktig charmör för han hade minsann skickat bud till sin matte och husse så dom hade en stor fin margurit (blomma) med sig när dom kom. Tack, tack - så gulligt.


Fick mail ifrån Tinge-Ling att dom kommit lyckligt och väl hem igår kväll och att hon blev så ompysslad.

Mmmmmmmm så ska det vaa när man är en liten önskeprincessa.


Kajsa har en socka i munnen på korten (hon har fått två små  lillmattar + en lillhusse som lovat att ta väl hand om henne för nu är det Kajsa som är minst, även hon är en liten önskeprincessa och skall bli ompysslad.)


Med på bild är även Överste Riss och Överste Olsson - båda två såna charmörer så jag tror mig veta vem som kommer att få mest pussar i dom hemmen i varje fall i sovande tillstånd  -  håller alltså  en slant på rumpenissarna.

Lycka till allesammans och var rädda om både er och era rumpetroll.


Kram Barbro

Ovido - Quiz & Flashcards