Alla inlägg den 8 augusti 2009

Av Barbro - 8 augusti 2009 09:24

Hemma igen efter några dagars semester tillsammans med dottern, samma hus, samma hundar och till och med samma gubbe fanns på plats vid återkomsten. Åh de va´ väl en himla tur att så var fallet.

Vi har haft det jättemysigt och åkt runt en del och återupplivat gamla minnen. Träffat  många trevliga och goa människor - det är så man nästan längtar tillbaka.

En av höjdpunkterna var Äbba som bor utanför Sundsvall vars matte en dag ringer och berättar att dom befinner sig i Stockholm och undrar om vi kan träffas.  Naturligtvis så vill man ju få se dom små änglarna hur dom utvecklats och ibland har ju glorian hamnat lite på sne´men är man riesen så är man.

Äbba och hennes syskon är nu 5.5 mån och är inne i en fas där mycket händer. Den lilla godingen är en energisk liten dam men otroligt goo och framåt men kunde också ligga stilla och koppla av medan vi stoppade i oss glass och bara njöt i värmen.

Matte berättade att hon får vara med på det mesta som familjen hittar på och börjar redan bli en berest liten dam. Mycket duktig på att spåra och en jättefin kontakt har hon med sin matte.

Det här kommer att bli hur bra som helst. Så roligt att få se henne och naturligtvis matte och husse också. Det är Äbba  nytrimmad som finns på bild högst upp.

Lite rapporter trillar in då och då från syskon och annan släkt.

Tyvärr kan jag inte plocka in bilder från mailen eftersom jag öppnar dom på min gamla dator men det blir ett projekt längre fram.


Så bilder ni vill ha publicerade måste ni skicka till Lilith. Hon har köpt ny dator och kan nu uppdatera hemsidan - problemet för tillfället är att hon har semester.

Vi  hann verkligen med mycket på vår resa och vi gjorde bland annat ett snabbt inhopp på Kolmården - kan bara inte låta bli utan lägger in en bild på en chimpans som har förstått detta med att ta det lugnt och om ni tittar noga så ser ni den lilla bebben på hennes mage - så gott.

Så äntligen är jag då framme vid det jag vill ha sagt och jag citerar en klok man bland många från riesenlägret - Mats heter denna och han sa: Var snälla mot era riesen - då blir dom bra.

ÅH de e´ju så sant som det är sagt - massor av kärlek och trygghet - så blir det bra.

Slutar med att presentera en annan dam vid namn Enni som varit här på klippning och kolla in blicken som hon har fixerat på husse. Den säger verkligen kom igen så gör vi nåt - så du Tomas :det är nog bara att "påat"

Nähä, nu ska jag ut och njuta av det vackra sommarvädret.

Så ha det

Översta bilden nytrimmad Äbba.

Bild 2  den coola mamman chimpans

Bild 3  Enni

Ovido - Quiz & Flashcards