Alla inlägg den 23 juli 2009

Av Barbro - 23 juli 2009 15:59

Detta läger går inte att beskriva - det måste upplevas.


I år var det 340 anmälda och 195 hundar var i skogen och arbetade under veckan i olika grupper. Det fanns naturligtvis flera hundar, jag exempelvis hade ju både Vilda och Basic med mig.


Både Madeleine och jag kom upp på fredagem. eftersom vi skulle ha en grupp tillsammans och behövde göra lite förberedelser. Hann få upp förtält ( hjälp behövdes som vanligt) utan regn men på lördagen så höll det på att säcka ihop på grund av allt det blöta som bara damp ned. Men överlag så var vädrets makter oss nådiga - det regnade duktigt nån natt men för övrigt så fick vi i vår grupp bara några stänk på oss - prata om tur med vädret...

Ja,jag menar, det var ju riktigt skitväder tidigare.


Vi hade Allmänbruksgruppen som bestod av ett härligt gäng riesenägare med hundar i lite varierande ålder men såååå dooooooooktiga. Vi hade hjälp utav Bertil som tog hand om dom lite äldre hundarna och även där så var dom så på hugget. Bara om vår grupp skulle jag kunna skryta över i en hel blogg men om nån läser detta så ska ni bara veta att ni var så bra och jag hoppas vi ses nästa läger. Lycka till.


Milde tid - telefonen ringer stup i kvarten och jag får ingen ro att skriva, nu sist ringde gubben och han var på väg hem efter en veckas semester utan mig och hundar så nu får man lov att ställa upp med lite markservice så fort sättning följer en annan dag.


Sätter in ett kort på Madeleine som blir 2008:års Kantbergsmästare och där hon får trofe´n som Chrissan gjort.

Ett jättevarmt Grattis till en jätteduktig tjej med en väldigt duktig hund.


Ha det

Ovido - Quiz & Flashcards